Hentepant henter tomme flasker og bokser på 5000 adresser.
Skal vi hente din pant?

         Hentepant tilbyr panteabbonement for private og bedrifter som ikke ønsker å pante selv.        Vi henter tomgodset hjemme hos deg eller på jobb. Deler av overskuddet i 2021 går til barnekreftforeningen.  

Hvem er Hentepant

Vi i Hentepant er en liten gjeng som gikk lei av å pante tomgods. Vi følte at bodene, garasjene og yttergangene alltid var fulle av pant. På ett tidspunkt søkte vi etter idrettslag og lignende organisasjoner som kunne hente panten vår jevnlig, men uten hell. Da bestemte vi oss for å utvikle løsningen selv. Vil du være med?

Superenkelt å bli kvitt pant

Hvis vi følte dette behovet var det sikkert andre også som kunne tenke seg å kvitte seg med den. Vi hadde rett! Etter 2,5 års arbeid lanserte vi tjenesten for fullt høsten 2020 og idag har vi nesten 5000 hustander som benytter seg av vårt konsept. Vil du være med?


NORGE ER BEST I VERDEN

 

Når vi begynte å jobbe med ideen fant vi ut at Norge er ett av de landene som er best i verden på å pante, men at vi allikevel kaster pant for 350 millioner kroner i søpla eller i naturen hvert eneste år. Dette har vi lyst å gjøre noe med.


GODE FORMÅL

Hva skjer med alle pantepengene? 

Ideen er at hvis vi klarer å samle inn pant fra folk som allikevel ikke ønsker å pante selv så kan vi jo ta deler av de pengene og gi de til fantastiske formål.

 

Vi har derfor sagt at deler av overskuddet av alt som samles inn i 2021 skal gå til

barnekreftforeningen.

 

Høsten 2020 ga vi all panten vi samlet inn iløpet av oktober måned til tv-aksjonen. Det ga 200.000 kroner til å rense verdenshavene for plast!


Vi henter din pant

Vi trenger bare adressen din så kan vi plukke opp panten din.

 

Hentepant benytter seg av forskjellige partnere til å hente inn all panten. Det kan være idrettslag, foreninger, skoleklasser eller transportbyrå. Med vår løsning for digital pantedugnad finner de enkelt panten som dere har satt ut.

Hva tenker andre Om Hentepant?

man.png

Supert! 

Gøran Sørloth

-
Tromsø


Syns du dette var en god ide?

Del oss med dine venner og naboer