om Hentepant

Velkommen til Norges smarteste panteløsning!

Hentepant tilbyr en løsning for private og bedrifter som ikke ønsker å pante selv. Vi henter tomgodset hjemme hos deg eller på jobb. Deler av overskuddet i 2021 går til barnekreftforeningen.

Hvem er Hentepant?

Vi i Hentepant er en liten gjeng som gikk lei av å pante tomgods. Vi følte at bodene, garasjene og yttergangene alltid var fulle av pant. På ett tidspunkt søkte vi etter idrettslag og lignende organisasjoner som kunne hente panten vår jevnlig, men uten hell. Da bestemte vi oss for å utvikle løsningen selv.

Superenkelt å bli kvitt pant

Hvis vi følte dette behovet var det sikkert andre også som kunne tenke seg å kvitte seg med den. Vi hadde rett! Etter 2,5 års arbeid lanserte vi tjenesten for fullt høsten 2020 og idag har vi nesten 5000 husstander som benytter seg av vårt konsept.

Kult at du er med! Har du kanskje noen naboer og venner som også trenger denne tjenesten?

NORGE ER BEST I VERDEN

Når vi begynte å jobbe med ideen fant vi ut at Norge er ett av de landene som er best i verden på å pante, men at vi allikevel kaster pant for 350 millioner kroner i søpla eller i naturen hvert eneste år. Dette har vi lyst å gjøre noe med.

GODE FORMÅL

Hva skjer med alle pantepengene?

Ideen er at hvis vi klarer å samle inn pant fra folk som allikevel ikke ønsker å pante selv så kan vi jo ta deler av de pengene og gi de til fantastiske formål.

 

Vi har derfor sagt at deler av overskuddet av alt som samles inn i 2021 skal gå til

barnekreftforeningen.

Høsten 2020 ga vi all panten vi samlet inn iløpet av oktober måned til tv-aksjonen. Det ga 200.000 kroner til å rense verdenshavene for plast!

Vi henter din pant

Vi sender deg en sms ett par dager før det er innsamling på din adresse.

Hentepant benytter seg av forskjellige partnere til å hente inn all panten. Det kan være idrettslag, foreninger, skoleklasser eller transportbyrå. Med vår løsning for digital pantedugnad finner de enkelt panten som du har satt ut.

Hva tenker andre Om Hentepant?

man.png

Tidenes løsning for å bli kvitt panten!

Andreas Rørnes


Tromsø

Hentepant, 9007 Tromsø